Sidor

fredag 18 juli 2014

Vilken härlig dag!

Igår blev det äntligen av det som vi tänkt göra så länge. Vi tog barnbarnet Ella med oss till Furuvik.
KarusellAnna följde också med. Tack för det, vi åker inte gärna karuseller så det var tur för oss att Anna ställde upp. Det hör till saken att Anna är väldigt åksjuk och nog var hon lite vit i ansiktet mellan åkningarna.
Vi var tidigt ute och var inne i parken redan vid halv 11. Vi strosade på och titta på djuren. Furuvik är en fantastiskt fin park med lagom storlek. Vi gick in i Regnskogen och fick se både ormar, ödlor och små söta silkesapor.



Huvudattraktionen för mig var förstås chimpanserna med Santino i spetsen. Han kan konsten han att underhålla en publik, ha ha.



Vi tog en tur med flodbåtarna och fick på väldigt nära håll se Flamingos.


Vi gick ut mot Furuskär och åt var matsäck på klipporna.




På vägen mot karusellerna såg vi en hel del andra djur också. Vi gick på kängurusafarin och fick i alla fall se tre stycken.




Vid det här laget började Ella trötta och ville att vi skulle åka karuseller. Vi snabbade på takten och vips var det äntligen dags.
Det blev många karuseller, Larven och slänggungorna blev favoriten. Kaffekopparna blev det bara en gång, Anna hade absolut inte klarat mer. Bollkastning och ankmete och chokladhjul. Vädret var varmt och soligt, fick söka lite skugga ibland för att svalka oss lite.







 Innan det var dags att avrunda dagen blev det inköp av en hästballong och sockervadd. Sådärja, den här dagen gick fort och Ella somnade nästan direkt i bilen.



Den här dagen kommer jag att leva länge på, jag har träningsvärk i ansiktet av allt skrattande, ljuvligt.

Älskade goa unge!
Tjingeling
Paradisfrun

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar