Sidor

måndag 13 juni 2016

Veckan som gått

En riktigt bra vecka har passerat. Den innehöll hela spektrat, Glädje, sorg, saknad, lycka, jobb och lite ledigt. Kontentan av det hela, ja... helt ok.
I måndags var det ju SVENSKA NATIONALDAGEN, vi firade inte något speciellt med flaggan åkte fram, så det så. Det var ju också halvåret sen pappa gick bort, så tankar fanns naturligtvis hos honom också.


Vi har jobbat på i trädgården och har väl nästan sommarpyntat och sommarstädat klart. Det kommer att bli kanonbra till slut. Roboten Kjell jobbar på, skönt det så slipper vi gräsklippningen i alla fall på framsidan av huset.








Onsdag eftermiddag höll Valle mig sällskap några timmar (och Pangen). Roligt hade vi. Vi hann både dela hemlisar och trolla bort varandra, och som tur var även trolla fram varandra igen :). Fika är också en viktig del när man sen så lite melon och kakor smaskade vi på.

Måsarna i trädet i vår allé har fått sina första ungar. De är ju så söta när de är små.



I lördags kom våra goda vänner Kicki & Rodney till oss. Vi åt och umgicks, vi har inte setts på jättelänge så det fanns mycket att prata om. Inte en enda bild tog jag under kvällen, jo förresten... hittade en... på salladen, ha ha.

Igår var vi ner till Brännsågen och fikade för svärfar Olle, som inte finns kvar bland oss här längre. Vi har gjort så varje år sen han gick bort. Alla barnbarnen var där, Ella, Tuva, Sigge & Valle,  så då åkte kameran fram förstås.








Nu är det ny vecka, vi får se vad som bjuds, lite sommarväder och värme önskar jag mig.

Tjingeling
Paradisfrun

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar