Sidor

lördag 28 januari 2017

Livet i Goa rullar på

Dagarna går så otroligt fort när man har roligt. Vi vaknar tidigt, äter frukost och sen rullar dagen på tills det är natti natti igen. Den här resan fokuserar vi på stränder, marknader, shopping och bara vara. Åsså maten förstås. Visar sig vara ett bra koncept har vi märkt.
Efter ett par stranddagar på "hemmastranden" Calangute beach gjorde vi en utflykt till Mandrem beach. Vi var dit förra gången vi var här i Goa och blev riktigt glada i den stranden. Den ligger som ute på en sanddyna och vågorna är lugna och det är långgrunt. Vi åkte tidigt på morgonen och kom hem runt 4 på eftermiddagen. Anil körde oss som vanligt.






Vi gjorde ännu en tur till fredagsmarknaden i Mapusa. Den här gången blev det lite fler inköp. Vi tog oss även till fiskmarknaden, den är alltid värd ett besök.








Vi köpte bröd på lokala bageriet också 😊



Lördag var det dags för en båtutflykt. Det är en heldagstur med snorkling, fiske och badstopp. Sen stannar man på en "Robinsonstrand" och där bjuds man på mat och dryck. Riktigt trevlig dagstur., den kostar 1500 Rs. Calle lyckades få napp, en Rockfish drog han upp, vilken fiskelycka!

Denna gång hade vi tur att se många delfiner också
Arambol beach blev nästa utflykt. Även den en fin strand, lite väl många strandförsäljare bara men det är sånt man får ta.









Både Mandrem Beach och Arambol Beach ligger norr om Calangute, det tar ca 1 timme att komma dit med bil.

Vi har också varit till det rätt så nyöppnade shoppingcentret Mall de Goa. Det var roligt att gå omkring där ett par timmar, skönt framförallt, AC i hela byggnaden. Många märkesbutiker och en rätt stor matvaruaffär eller jämförbar med vårt ICA Maxi fast då i mindre skala.





De sista dagarna är det hemmastranden som gäller. Skönt att bara ligga stilla och njuta av allt runtomkring.

Tjingeling
Paradisfrun

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar